Proročanstva

1

Sudbonosne najave za avgust 2000. Zanimljivo je da se veliki broj najava važnih događaja vezivao baš za avgust 2000. godine - mesec u kome se (to sada znamo) baš ništa važno nije dogodilo. Još u oktobru 1999, Nedeljni Telegraf doneo je seriju tekstova pod naslovom "Najblizi saradnici LAVA GERSMANA, zajedno sa njim okupljeni u grupu parapsihologa Logos, proricu sta nas ceka". U drugom nastavku, Milorad Mića Krstić iznosi svoja predskazanja u članku "Od avgusta 2000. vruć krompir se prebacuje u SAD":

U avgustu 2000. godine dolazi do poremećaja u svetskim razmerama.Tada Saturn ulazi u Blizance. A Amerika je u znaku Blizanaca. Taj aspekt označava opasan preokret. Vruć krompir se prebacuje u SAD. Više neće biti na tlu Evrope, na tlu Jugoslavije. Seli se u Aziju, gde je vezan za Kinu, i u Ameriku. Veći sukobi mogli bi da izbiju u aprilu ili maju 2001. godine.

- Tada počinje veliki svetski rat čiji ce akteri biti SAD, Kina, i nešto kasnije Rusija. Na našim prostorima neće biti rata - tvrdi za NT Milorad Krstić, astrolog i član grupe parapsihologa Logos.

U kratkim crtama astrolog Krstić je (komentarišući natalne karte obe Jugoslavije) objasnio za NT dosadašnje i predstojeće događaje u našoj zemlji:

- Prema podacima OUN, SFRJ je napravljena 31. januara 1946. godine sporazumom Tito-Subašić, tačno u 24 sata (u znaku Vodolije). Na osnovu tog podatka u svetu se prave horoskopi naše države. Naši astrolozi doskora nisu imali taj podatak i otuda i različite natalne karte vezane za budućnost naše zemlje. Na osnovu tog datuma smo i napadnuti ove godine od NATO, a i prestala je agresija.

- Po natalnoj karti bivše Jugoslavije dešava se sve što dolazi od strane spoljnih sila. U horoskopu nove Jugoslavije, nastale 27. aprila 1992. godine (u znaku Bika i pod podznakom Device), dešavaju se sve stvari koje su unutrašnjeg tipa, kao i odnosi SRJ sa strancima, ali viđeno iz našeg ugla. Zato se budućnost naše zemlje mora gledati iz obe natalne karte.

- Oba horoskopa su se za ovo vreme poklopila i nijedan nije dobar. Kada je Saturn ušao u Vodoliju 1991. godine i napravio opoziciju sa Jupiterom, po mundalnoj astrologiji bio je to znak da počinje propadanje svih država koje su stvorene u znaku Vodolije. To su u Evropi Jugoslavija i bivši Sovjetski Savez.

- Kasnija dešavanja, gledajući ta dva horoskopa, počela su od 1991. godine. Izuzetno loš aspekt bio je 4. maja 1995. godine. Tada je počela operacija Oluja i od onda sledi potpuno pucanje tadašnje Jugoslavije. Kada smo izgubili Kninski Krajinu, naše granice su faktički došle na Drinu. U stvari, mi smo sa Kninom izgubili Jugoslaviju.

- U astrološkom pogledu, 18. januara 1999. godine bilo je pomračenje Meseca u natalnoj karti SRJ. Bio je to nagoveštaj teških događaja u narednih 12 meseci. Zbog tog pomračenja se svuda u svetu savetuje političarima da budu mudri i da izbegavaju sukobe.

- Bitan je i 18. mart 1999. kada je Mars ušao u Škorpiona i "napao" Sunce i u Biku i u Vodoliji (to označava obe jugoslovenske drzave). Tada smo verovatno dobili prvo upozorenje, za koje mi obični ljudi ne znamo. Onda je za šest dana došlo do bombardovanja.

- Bombardovanje je trajalo sve dok je Mars bio u retrogradnom stanju, odnosno vraćao se nazad kroz Škorpiona da bi stigao u Vagu, a Vaga je znak koji simboliše svetsku trgovinu. Astrološki to može da se protumači da su tada svetski trgovci stupili na scenu. To je bilo 3. juna, a, prema astrološkim znacima, predstojalo je, za šest dana od tada, potpisivanje nekog dokumenta. Tako se i dogodilo.

- Mislim, a to su i mišljenja mnogih astrologa, da do ovog stanja u našoj zemlji možda ne bi ni došlo da su bili konsultovani astrolozi, ili vidoviti ljudi. To je, inače, sasvim normalno u SAD, Engleskoj, Francuskoj i nekim zemljama Istoka, posebno kada je drzava u lošem astrološkom aspektu.

Kako zvezde kažu, cela ova godina biće puna problema, čak i opasnih situacija pocetkom zime. Od 14. novembra Saturn retrogradno pravi kvadraturu sa Uranom, i mogući su veći problemi. Loši aspekti su:

22. decembra,
15. februara 2000,
21. aprila (trajaće sest dana),
6. aprila 2000,
od 8. maja (moze značiti prevaru, obmanu) do 13. maja.

Veoma značajan astrološki aspekt je 22. maja i može označiti neki novi početak.

Povoljni aspekti za SRJ počinju od 11. avgusta 2000.

- Do 2004. biće period stabilizacije, necemo ratovati, a od tada kreće prosperitet - zaključuje Milorad Mića Krstić.

Komentar:

Ako pažljivo pogledamo ovaj niz proročanstava, videćemo da sva astrološka "objašnjenja" prethodnih događaja navode na zaključak da je astrologija nepogrešiva u predskazanjima (tekst je objavljen u oktobru 1999), ali da su proročanstva za nastupajući period omanula.

Evo još jednog niza proročanstava koja se takođe odnose na avgust 2000. Pisana su u konferenciji Forum na mreži Sezam Pro, a autor ih je priložio pod korisničkim imenom mdasic:

poruka od 09.01.2000:
Što se tiče sadašnje naše vlasti...
Javlja mi se da njihova sveća neće goreti još dugo! ;)

poruka od 12.01.2000:
Elem zavešće se vanredno stanje, dobićemo vojnu upravu (shogunat) uz
blagoslov Nato pakta i Amerike. Mat u dva poteza što bi se reklo. Sve ovo
mi se javlja da će se dogoditi još u ovom mesecu Januaru tekuće 2000.

poruka od 09.04.2000:
Po najnovijem transkriptu pomenuta promena vlasti i sve što uz nju
ide zbiće se u Avgustu mesecu ove godine.

 Uzgred, promena (koja se dugo očekivala) dogodila se 5. oktobra, po scenariju koji ni po čemu nije sličan ovde najavljenom.